Деки опет иде "под нож"

Дејан Станковић неће се још вратити на терен. Српски интернационалац мораће поново да оде на операцију ахилове тетиве, само четири месеца после интервенције због исте повреде.

Српски фудбалер Дејан Станковић рекао је да ће морати да иде на операцију Ахилове тетиве, само четири месеца после прве интервенције због исте повреде, и да још не зна колико ће му бити потребно времена да се опорави и заигра.

"Проблем који ме је дуго мучио није у потпуности решен првим хируршким захватом. У договору са медицинском екипом Интера закључили смо да је одлазак на поновну операцију једино добро решење. На повратак на терен ћемо морати још мало да сачекамо", рекао је Станковић за сајт Фудбалског савеза Србије.

Станковић је од операције у мају месецу ове године прошао процес опоравка, али су се проблеми са повредом вратили и италијански Интер га није регистровао за утакмице Лиге Европа у овој сезони.

"Изгледало је заиста добро у једном тренутку, али свакодневни напори изазвали су нове болове. Дешавало се да издржим и по неколико дана у истом ритму, па да онда одједном поново проведем два ван терена и тако у круг. Када је бол прешао границу отишао сам на нове прегледе и било је јасно да са тетивом није све у најбољем реду", казао је бивши капитен репрезентације Србије.

Станковић је додао да му је ово највећа повреда у каријери и да нема искуства да процени колико ће му времена бити потребно за опоравак.

"Не знам колико ћу времена морати да потрошим на новом путу опоравка. Нисам навикао на то у каријери, ћутао сам, трпео болове, играо, санирао мање уобичајене повреде, али ова је заиста већа и немам искуства за процену. Радићу све што ми буде речено, пружајући сопствени максимум", рекао је он.

Станковић је за репрезентацију Србије одиграо 102 утакмице пре него што се повукао после елиминације "орлова" у квалификацијама за Европско првенство у октобру прошле године.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се