Хамшик "види" Наполи као шампиона

Освојићемо шампионски трофеј. Имамо фантастичну екипу, а искуснији смо за једну сезону, изјавио је Марек Хамшик. У прилог му иде и то што су Наполитанци у прва три кола освојили максималних девет бодова.

Фудбалер Наполија Марек Хамшик рекао је данас да та екипа ове сезоне може да донесе титулу првака Италије на стадион Сан Паоло.

"Освојићемо шампионски трофеј. Имамо фантастичну екипу, а искуснији смо за једну сезону. Зрелији смо, а ипак се осећамо млађе. Прва три меча у Серији А су то и показала", навео је Хамшик.

Наполитанци су у прва три кола ове сезоне освојили максималних девет бодова.

"Титула би била фантастичан успех. Још су ми у глави слике када смо пролетос у Риму прославили освајање Купа Италије. У очима многих навијача, Јувентус је фаворит, али ми смо веома јаки", поручио је словачки интернационалац.

Он је истакао да главну снагу екипе чине нападачи Единсон Кавани и Горан Пандев.

"Кавани је заслужио све лепо што му се сада дешава. Ради се о сјајном играчу и великом човеку. Добре партије Пандева ме нису изненадиле. Прошле године је био код нас на позајмици, а сада је још бољи. Такође, откако нам је тренер Валтер Мацари екипа је почела да бележи добре резултате", закључио је Хамшик.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се