"Издајник" се враћа на Енфилд?

Када је напустио Ливерпул проглашен је издајником, али после две сезоне у Челсију, Фернандо Торес би могао да се врати на Енфилд. Ове медијске спекулације су дошле после најава да би Челси могао да доведе Фалкаа из мадридског Атлетика, док је Ливерпул у очајничкој потрази за нападачем.

Од јунака до издајника, овим речима би могао да се опише пут нападача Челсија Фернанда Тореса у очима навијача Ливерпула. Када је пре две године одлучио да напусти клуб са Енфилда и придружи се лондонским „плавцима", име Фернанда Тореса постало је омражено у очима навијача „црвених".

После двогодишње авантуре у Лондону у којој је прошао пут од пакла до раја, Торес би могао да се врати у Ливерпул. Како преносе поједини британски медији, није искључено да већ у наредном прелазном року Шпанац, за кога је Челси платио 50 милиона фунти, купи карту за повратак у Ливерпул.

Такав сценарио је могућ уколико се поклопе све коцкице. То пре свега значи да би у редове Челсија стигао Фалкао из мадридског Атлетика. У том случају Торес би био први играч чијих би се услуга Челси одрекао.

То плавокосом шпанцу не би тешко пало, имајући у виду да ове сезоне није у првом плану код менаџера Роберта ди Матеа, а ни сам Торес није задовољан ситуацијом у клубу.

На крају, и сам Ливерпул, који ове сезоне очајнички тражи нападача, доласком Тореса, решио би велики проблем. Ипак, остаје питање како би навијачи „црвених" прихватили евентуални повратак „издајника".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се