Читај ми!

ОФК има квалитет

Нови тренер ОФК Београда Зоран Милинковић рекао је да је дошао у тај фудбалски клуб због "квалитета и нереализованог потенцијала код играча".

"У ОФК Београд ме је привукло то што тим има квалитет и нереализован потенцијал. Требаће времена да екипа заигра према мојим стандардима и за неколико дана мораћемо да урадимо много ствари. Ситуација није обећавајућа, али ни безнадежна. Присутна је нека врста летаргије и успаваности код играча, а сви знамо да имају квалитет за више", казао је Милинковић новинарима на Омладинском стадиону.

ОФК Београд се после пет кола Супер лиге налази на претпоследњем месту са једним освојеним бодом, колико има и последњепласирани Спартак из Суботице, клуб који је до недавно водио Милинковић.

"Прво велико искушење очекује нас већ у суботу, када играмо против Војводине. Нећемо се унапред предати, верујем да ћемо ту утакмицу одиграти на бољем нивоу и мислим да и њих очекује тежак меч", рекао је нови тренер "романтичара".

Милинковић је на месту тренера наследио Стевицу Кузманоског.

"Ценим Стевицу Кузманоског и његов рад, али некада се велика утрошена енергија и огроман рад не врате на прави начин. Живот је, као и фудбал, непрестана борба", казао је Милинковић.

"Долазак у ОФК Београд је био неочекиван изазов за мене и остварила ми се жеља да се после дугог одсуства вратим у свој град и радим у њему", додао је он.

Спортски директор ОФК Београда Зоран Лоначар казао је да су плаво-бели дуго желели да ангажују Милинковића.

"Он је дуго био наш пик, али нам се путеви никако нису преклапали. Сад се створила прилика да доведемо стручњака каквог ОФК Београд заслужује, који је прошао све рангове такмичења и имао запажене разултате. Сваки његов тим играо је допадљиво, модерно и атипично за српски фудбал", рекао је Лончар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара