Читај ми!

Нови уговор за Силву

Давид Силва продужио уговор са Манчестер ситијем до 2017. године, чиме су прекинуте спекулације о доласку Шпанца у Реал или Барсу. Прошле сезоне Силва био најбољи асистент Премијер лиге, а са "фуријом" је био шампион на последња три велика првенства.

Шпански фудбалски репрезентативац Давид Силва потписао је данас нови петогодишњи уговор са Манчестер ситијем и остаће у редовима шампиона Енглеске до 2017. године.

На тај начин прекинуте су спекулације о његовом повратку у Шпанију, у Барселону или Реал Мадрид.

"Веома сам срећан овде у клубу, у граду, окружен сам дивним људима и одушевљен сам што сам продужио уговор. Прошле сезоне смо освојили Премијер лигу, а наш нови циљ је да 'нападнемо' трофеј у Лиги шампиона", изјавио је Силва.

Он је у Сити стигао пре две године из Валенсије за 24 милиона фунти. За две сезоне пропустио је само пет утакмица у Премијер лиги, а у претходној шампионској постигао је шест голова и био је најбољи асистент првенства са 18 додавања.

За репрезентацију Шпаније одиграо је 67 утакмица и постигао 18 голова.

Био је члан тима који је освојио Првенство Европе у Аустрији и Швајцарској 2008, затим Првенство света у Јужној Африци 2010. и поново ЕП 2012. године у Украјини и Пољској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво