Читај ми!

Монтела одушевљен Јоветићем

Тренер фудбалера Фјорентине Винченцо Монтела рекао је да је одушевљен игром Стевана Јоветића и додао да је срећан што млади нападач у летњем прелазном року није напустио клуб. Јоветић је успео да у протекле три утакмице постигне четири гола.

За Јоветића су били заинтересовани Јувентус и Манчестер сити, али је црногорски репрезентативац остао у Фиренци. У прве три утакмице у Серији А ове сезоне постигао је четири гола.

"Јоветић је вансеријски играч, ради се о веома амбициозном момку. Баш ми је било драго када је одлучио да остане у Фјорентини", казао је Монтела италијанским медијима.

Екипа из Фиренце је у прва три кола шампионата забележила две победе и један пораз.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво