Читај ми!

"Побеснели" навијачи у Босни

Фудбалски навијачи у Босни претходног викенда направили мноштво инцидената, који су, пуком срећом, прошли без жртава. У инцидентима учествовали навијачи Жељезничара, Борца и ГОШК-а. Најгоре прошли играчи Славије у чији комби је убачена запаљена флаша.

Инциденти на фудбалским теренима, али и ван њих, постали су свакодневица широм Босне и Херцеговине. Минулог викенда "активни" су били навијачи Жељезничара, Борца и ГОШК-а, који су тукли, ломили и напали играче.

Прво су навијачи Жељезничара напали у Мостару навијаче Зрињског и демолирали локал у ком су се налазили. Полиција је привела 38 људи, од чега троје малолетника.

Навијачи Борца гостовали су у Зеници, али су после ремија са Челиком полупали два вагона "Жељезница Републике Српске". У саопштењу компаније наводи се да је нанета велика материјална штета, а да је проблема било и пре поласка у Зеницу.

Последњи, али можда и најстрашнији инцидент, направили су навијачи ГОШК-а из Габеле, који су напали комби са играчима Славије, који се кретао у правцу Сарајева.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво