Читај ми!

Милинковић замењује Кузмановског

Управа ОФК Београда одлучила да смени Стевицу Кузмановског са места тренера "романтичара" и да на његово место постави Зорана Милинковића, доскорашњег стратега Спартака.

Стевица Кузумановски платио је цех лоших резултата "романтичара" на почетку нове сезоне. Уместо њега, управа ОФК Београда ангажовала је Зорана Милинковића, доскорашњег тренера Спартака из Суботице.

После пет одиграних кола у новој сезони у Јелен Супер лиги Србије тим са Карабурме је  освојио само један бод, а у последњем колу је поражен од ужичке Слободе са 4:3.

ОФК Београд је шампионат почео поразом на Карабурми од Доњег Срема (1:0), минималним поразом у Јагодини и ремијем са Куљанима (0:0) на свом терену када су и укњижили једини освојени бод. Уследила су два меча у којима је екипа са Омладинског стадиона примила седам голова. Најпре је код куће изгубила од Партизана са 3:1, а на гостовању у Ужицу, у протеклом колу, изгубила је од Слободе Поинт Севојно са 4:3.

Промоција новог тренера заказана је за уторак.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво