Вигњевић дебитовао ремијем

Фудбалери Војводине нису успели да се врате на лидерску позицију у првенству Србије, пошто су у последњем мечу петог кола на свом терену играли нерешено 1:1 (0:0) са Јагодином.

Фудбалери Војводине и Јагодине играли су вечерас у Новом Саду нерешено 1:1 у последњој утакмици петог кола Супер лиге.

На дебију новог тренера Небојше Вигњевића Новосађани су повели голом Игора Ђурића у 20. минуту, а девет минута касније изједначио је Александар Живановић.

Новосађани сада имају 11 бодова и налазе се на другом месту табеле заједно са београдским Радом, док је Јагодина у групи тимова са по 10 бодова. Исти учинак имају још Црвена звезда и Доњи Срем, с тим да црвено-бели имају меч мање. На првом месту је Партизан са 12 бодова.

Већина утакмица петог кола играна је јуче, а данас су поред дуела у Новом Саду играли крагујевачки Раднички 1923 и Црвена звезда. Гости из Београда славили су са 3:0.

Нови шеф стручног штаба Војводине Небојша Вигњевић изјавио је, по завршетку меча са Јагодином, да је његовој екипи у том дуелу недостајало агресивности у завршници напада.

Вигњевић је на конференцији за новинаре рекао да је су играчи Војводине дали максимум што се тиче хтења и борбености, али да у њиховој игри није све функционисало како треба.

"Надали смо се победи, али нажалост нисмо успели да стигнемо до ње, надам се да ће у наредним мечевима бити боље", рекао је Вигњевић додајући да је Јагодина заслужено освојила бод у Новом Саду. По речима Вигњевића Војводина је у утакмици са Јагодином применила две формације у систему игре које, по мишљењу тренера Новосађана, одговарају тој екипи. "У наставку такмичења нећемо много тога мењати", рекао је Вигњевић.

Тренер Јагодине Симо Крунић није крио задовољство освојеним бодом на стадиону "Карађорђе".

"Мислим да смо подпуно заслужили бод. Утакмица је била тврда, права првенствена. Ми смо у првом полувремену имали своје шансе, Војводина своје у другом полувремену, дакле, реми је најреалнији исход", рекао је Крунић поновивши да његови играчи заслужују похвале за максималну борбеност.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво