Канонада Арсенала

Арсенал "прегазио" Саутехмптон са 6:1. Сити се "оклизнуо" на гостовању код Стоука, Коларов на клупи, Настастић још није дебитовао. Јунајтед на Олд Трафорду "преслишао" Виган са 4:0.

Фудбалери Арсенала "прегазили" су данас на свом стадиону екипу Саутхемптона са 6:1 у утакмици четвртог кола Премијер лиге, док је Квинс Парк ренџерс одиграо без голова против лидера Челсија.

Два од шест погодака Арсенала били су аутоголови, а мрежу повратника у Премијер лигу Саутемптона два пута је затресао Жервињо, а по једном Лукас Подолски и Тео Волкот.

Првак Европе Челси није одиграо на очекиваном нивоу против КПР-а, а шансу утакмице промашио је Еден Азар у завршници дуела.

У тиму Челсија стандардан је био Бранислав Ивановић, а пре почетка меча штопер домаћих Антон Фердинанд одбио је да се рукује са Џоном Теријем који је недавно ослобођен оптужбе да га је прошле сезоне вређао на расној основи.

Бранилац титуле Манчестер сити "оклизнуо" се на гостовању Стоуку и одиграо само 1:1. Репрезентативац Србије Александар Коларов преседео је меч на клупи, док Матија Настастић још није дебитовао за Сити.

Екипа Манчестер јунајтеда "преслишала" је на Олд Трафорду фудбалере Вигана и славила са 4:0. Бивши репрезентативац Србије Немања Видић играо је до 77. минута, када га је заменио Џони Еванс.

Резултати и стрелци у четвртом колу:

Норич - Вест Хем 0:0
КПР - Челси 0:0
Манчестер јунајтед - Виган 4:0 (Сколс 51, Ернандез 63, Бутнер 66, Пауел 82)
Стоук - Манчестер сити 1:1 (Крауч 15 - Гарсија 35)
Фулам - Вест Бромвич 2:0 (Бербатов 32, 45. пенал)
Арсенал - Саутхемптон 6:1 (Хојвелд 11. аутогол, Подолски 31, Жервињо 35, Клајн 38. аутогол, Жервињо 71, Волкот 88 - Фокс 48)
Астон Вила - Свонси 2:0 (Лотон 16, Бентеке 88)
Сандерленд - Ливерпул 1:1

Сутра:
Рединг - Тотенхем

Понедељак:
Евертон - Њукасл

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво