Читај ми!

Ех, да смо...

Селектор фудбалске репрезентације Велса Крис Колман рекао је после пораза од Србије са 6:1 да је његова екипа "примала неке криминалне голове". Он је истакао да су могли да се врате у утакмицу после 2:1, само да су са тим резултатом отишли на полувреме.

"Нисмо очекивали овакав ниво игре. Разочаран сам јер можемо много боље. Ово дефинитивно не личи на нас, примили смо неке криминалне голове. Не желим да притисак буде на играчима, као искусан тренер преузимам одговорност на себе", рекао је Колман новинарима после утакмице у Новом Саду у другом колу квалификација за Светско првенство.

"Знали смо шта нас чека у Србији, али нас је противник изненадио својом игром, с обзиром на то да су имали један дан мање за одмор после првог кола. Разочарали смо...", додао је он.

Селектор Велса казао је да би се његови фудбалери вратили у утакмицу да нису примили трећи гол пред крај првог полувремена.

"После 0:2 вратили смо се голом, тада сам рекао играчима да издрже још пет-шест минута до полувремена, али су добили криминалан трећи гол. Да тај гол нисмо примили, вратили бисмо се у меч. У другом полувремену лоше смо чистили лопте и добијали смо лаке голове", казао је Колман.

Он је истакао да очекује више од своје екипе у предстојећим утакмицама квалификација.

"Очекујем боље у наредним утакмицама и надам се да ће се екипа вратити већ против Шкотске у следећем колу. На срећу, првопласирани тимови имају по само четири бода. За две недеље смо поново на окупу и планирамо да исправимо лоше ствари. Морамо се погледати у очи, како би Велс био бољи у октобру", рекао је Колман.

Велс ће у трећем колу дочекати Шкотску у Кардифу 12. октобра.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара