Миха: Надао сам се победи

Синиша Михајловић изјавио после меча у Глазгову да се надао победи, али да је задовољан и нерешеним резултатом. Свесно улазимо у ризик, играмо са младим играчима како бисмо створили тим за будућност, изјавио селектор "орлова".

Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић рекао је данас да се надао победи против Шкотске и да његов тим има за чим да жали.

"Надао сам се да ћемо да победимо, али кад то нисмо успели, добар је и нерешен резултат. Било је и позитивних и негативних ствари у нашој игри. Имамо за чим да жалимо, али и наш ривал је пропустио неке изгледне прилике. Незадовољан сам што су наше директне грешке узроковале да нас шкотски фудбалери угрозе", рекао је после меча Михајловић.

Он је додао да после свега може да буде задовољан резултатом.

"Има доста тога што ћемо сугерисати играчима, а посебно је било приметно да споро преносимо лопту из везног реда до напада. Приметио сам и страх, прва је утакмица квалификација, све је то нормално. Нагласио бих да свесно улазимо у ризик, играмо са младим играчима како бисмо створили тим за будућност", рекао је Михајловић за сајт Фудбалског савеза Србије.

Број коментара 32

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије