"Орлови" уживо: Реми у Глазгову

Шкотска - Србија 0:0 (крај) "Орлови" на Хемпдену освојили бод у првом мечу квалификација за светско првенство. Тврд и борбен меч, са мало прилика, најбољу шансу Србија пропустила у финишу меча. Обе екипе могу бити задовољне приказаним.

17.50 - Завршен меч на Хемпден парку, Шкотска - Србија 0:0. 

17.48 - Најбољу прилику Србија пропушта у 88. минуту. Тошић је јако интелигентно проиграо Тадића, који је изашао сам испред Мекгрегора. Фудбалер Твентеа,  под јаким притиском, ипак није успео да промаши голмана Шкотске.

17.34 - Последња линија селекције Србије не делује довољно сигурно. Центрирао је Чарли Адам из слободног ударца, а само је неспретност небрањеног Милера спасила гол Стојковића. Хемпден парк се буди, Шкотска све озбиљније напада...  

17.26 - Након две солидне прилике Србије, које су пропустили Игњовски и Коларов, селекција Шкотске пропута прилику утакмице у 66. минуту. Нејмсит се нашао очи у очи са Стојковићем, након грешке Љубомира Фејсе на средини терена. На срећу, лопта је прошла поред стативе.

16.48 - Завршено прво полувреме у Глазгову. И поред теренске иницијативе Србије, Шкоти делују опасније. најбољу прилику за "орлове" пропустио Александар Коларов, из слободног ударца.

16.23 - Шкоти брзо изводе слободан ударац, Снодграс улеће у казнени простор "орлова", покушава нешто имеђу ударца и центаршута, лопта погађа Стојковића у груди и одлази у корнер.

16.00 - Почео меч на Хемпден парку.

09.00 - Шкотски медији објавили папир на којем је наводно исписана тактика Синише Михајловића за меч против домаћина. По том приказу, Србија ће наступити у формацији 4-3-3 против Шкотских 4-1-4-1, са посебним освртом на притиску по десној страни. Питање је да ли је папир веродостојан.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије