Читај ми!

Злата вредан бод

Млади фудбалери Србије су на прагу баража. "Орлићи" су освојили злата вредан бод у Данској одигравши нерешено са селекцијом домаћина 1:1. Реми нашем тиму обезбедио је дебитант Никола Нинковић у 84. минуту сусрета. Наредни меч "орлићи" играју у понедељак против Македоније у Крушевцу.

Млада фудбалска репрезентација Србије одиграла је вечерас нерешено 1:1 (1:0) на гостовању у Алборгу против селекције Данске чиме је задржала прво место у својој квалификационој групи.

Изабраници Александра Јанковића успели су да остану непоражени у претпоследњем квалификационом меч за пласман на Првенство Европе и задрже два бода предности у односу на главног конкурента.

Домаћин је повео голом Симона Макинока у 36. минуту, а изједначио је Никола Нинковић сјајним шутом са око 30 метара у 81. минуту.

Србија сада има два бода више од Данске, а у последњем колу дочекује Македонију у Крушевцу. Првопласирани тимови из свих група и четири најбоље другопласиране иду у бараж.

Последњу утакмицу у групи 4 Србија игра у понедељак, 10. септембра, против селекције Македоније у Крушевцу, док Данска игра против Северне Ирске.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије