Читај ми!

Преполовио се због Арсенала

Љубав према клубу натерала је Енглеза Криса Вебера да смрша чак 160 килограма. Овај навијач Арсенала у једном делу свог живота тежио је чак 236 килограма, али зарекао се да ће смршати толико да обуче дрес вољеног клуба – Арсенала. После операције желуца, овај верни навијач испунио је циљ и смршао на 76 килограма, што је било довољно да уђе у дрес вољеног клуба.

Када је у априлу навијач Арсенала 54-годишњи Крис Вебер, отац четворо деце, легао на операциони сто, чекајући на операцију желуца, тежио је невероватних 236 килограма. На операцију Вебер се одлучио да би испунио обећање које је дао сам себи – да једнога дана уђе у дрес Арсенала.

После нешто више од четири месеца, навијач „тобџија" не само да је испунио свој циљ, већ је отишао и корак даље. Са почетних 236 килограма Вебер је спао да 76 килограма изгубивши невероватних 160 килограма тежине.

Занимљиво је да Вебер никада није посетио стадион „Емирати" због тога што су седишта тамо била премала за његову грађу.

„Арсенал је љубав мог живота и коначно ћу моћи да испуним свој сан. До пре месец дана није било шансе да уђем у дрес Арсенала, а никад нисам био ни на стадиону 'Емирати' јер су седишта тамо премала. Последња утакмица на коју сам ишао је против Селтика 1978. године, када је још било дозвољено стајање на трибинама", рекао је Вебер.

Он је рекао да у младости ништа није наговештавало да ће једног дана прећи 200 килограма на ваги. Као тренутак када је почео да се неконтролисано гоји, Вебер наводи породичну трагедију када је његова, сад већ бивша жена, Енџи, пре 16 година изгубила бебу на порођају.

Тугу за бебом Вебер је покушао да нађе у храни и за веома кратко време добио је више од 100 килограма.

„Посећивао сам другаров кафе сваки дан где сам јео обилне оброке, пио слатка пића, а после одлазио у ресторане са брзом храном. После неког времена нисам могао да се крећем нормално, а два пута ми се догодило да се заглавим у купатилу", каже Вебер и додаје да га је проблем са храном коштао жене и посла.

После операције овај навијач Арсенала тежи само 76 килограма и, како каже, осећа се невероватно. Колика је то промена у његовом животу Вебер је описао ситуацијом када је посетио најмлађу ћерку, која живи у Аустралији. Навијач Арсенала рекао је да је ћерка тада прошла поред њега не препознавши га.

„Сада сам скроз друга особа. Веома сам узбуђен због нове сезоне, имам добар осећај. Наравно, разочаран сам одласком Ван Персија, али шта да се ради. Ипак, ове године ћу гледати Арсенал, носити дрес клуба, не могу бити срећнији од овога", поручио је ватрени навијач „тобџија".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије