Читај ми!

Видић о Робину и Фергију

Немања Видић задовољан због доласка Робина Ван Персија у Јунајтед. Видић је причао и о тренеру Јунајтеда Алексу Фергусону, за кога је рекао да је и после 25 година проведених у клубу и даље гладан победа.

Капитен Манчестер јунајтеда Немања Видић рекао је данас да је срећан што је Робин Ван Перси прешао у његов клуб пошто је, како је рекао, он врхунски фудбалер.

"Ван Перси је борац, не плаши се да игра јако, а то је важно ако желите да будете најбољи стрелац у Јунајтеду. Очигледно је да се добри играчи лако прилагоде на нову средиину, али мислим да је његова жеља за постизањем голова веома битна", рекао је Видић енглеским медијима.

"Робин се добро креће, што је најважније. Увек покушава да се брзо окрене ка голу тако да константно има предност у односу на одбрамбене играче. Он је врхунски фудбалер", додао је бивши репрезентативац Србије.

Ван Перси је овог лета дошао у Јунајтед из Арсенала и од тада је постигао четири гола на три премијерлигашке утакмице, од којих хет-трик против Саутемптона прошлог викенда.

Видић је причао и о тренеру Јунајтеда Алексу Фергусону, за кога је рекао да је и после 25 година проведених у клубу и даље гладан победа.

"Фергусон је човек који зна како да се носи са људима, зна шта може да очекује од појединаца. Не можете имати исти приступ за сваког играча, он то добро зна. Фергусон нам је велика инспирација, када погледате његових 25 година у клубу, видите да је у свакој имао исту жељу за победама. Никада није срећан ремијима", рекао је Видић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара