Читај ми!

Милинковић поднео оставку

Фудбалски клуб Спартак из Суботице усвојио је оставку тренера Зорана Милинковића, коју је он поднео у суботу после пораза од Рада на домаћем терену са 2:3, незванично сазнаје агенција Бета.

"Руководство клуба изразило је жељу да настави сарадњу са досадашњим тренером и да му указује поверење, ипак, дошло је до растанка. Милинковић је одлуку да поднесе оставку образложио као свој допринос клубу, са жељом да се постижу што бољи резултати", наводи се у саопштењу суботичког суперлигаша.

Спартак је у прва четири кола првенства Србије ове сезоне доживео исто толико пораза, у првом колу првенства Србије изгубио од Слободе у Ужицу (0:2), затим је био поражен на свом терену од Војводине са 0:1, па у Ивањици од Јавора са 0:2 и у суботу у Суботици од Рада, али су у клубу навели да је одлазак Милинковића прихваћен "тешка срца".

"Спартак и Милинковића вежу не само пословни односи, већ и дуго и искрено пријатељство. Ово није збогом, већ довидјења, јер сматрамо да остајемо у пријатељским односима и да су врата за нову сарадњу увек отоворена", додаје се у саопштењу.

У Спартаку су још навели да се интензивно ради на ангажовању новог шефа стручног штаба.

Прошлу сезону Спартак је завршио на седмом месту са 43 бода из 30 утакмица.  Милинковић је тренирао Спартак у сезони 2009/2010. када је остварен историјски пласман у квалификације за Лигу Европа. Он је потом прешао у Војводину, а у клуб из Суботице вратио се после одласка Зорана Његуша, у фебруару 2012. године.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се