Фудбал уживо: "Грађани" сломили КПР

Прелазни рок је завршен, клубови се враћају својим редовним обавезама. Играју се мечеви у четири најјаче европске лиге, све занимљивости пратите на нашем Интернет порталу.

23.50 - Завршен је меч на Мајорци. 

23.30 - Мајорка од 75. минута води поготком Каседесуса. 

23.04 - Почео наставак меча између Мајорке и Реал Сосиједада. 

22.46 - Полувреме на Мајорци. 

22.42 - Завршен је и меч у Болоњи. Болоња - Милан 1:3. 

22.30 - Ђампаоло Пацини постиже и свој трећи погодак у 85. минуту, и тиме највероватније решава питање победника на овом мечу. 

22.24 - Милан поново има предност, коју му поново доноси Пацини поготком у 77. минуту. 

22.11 - Евандро Гоебел, који је пре две седмице напустио Црвену звезду, каријеру ће наставити у португалском Ешторилу.

22.00. Почео сусрет на Мајорци. Истоимена екипа дочекује Реал Сосиједад у последњем мечу дана у шпанској првој лиги. 

21.54 - Меч на Ријазору, између домаћег Депортива из Ла Коруње и Хетафеа, завршен је резултатом 1:1. 

21.50 - Марио Балотели биће подвргнут хирушкој интервенцији на очима, рекао је данас помоћни тренер Дејвид Плат. Италијанског нападача већ дуже мучи миопија, односно кратковидост. Сам опоравак не би требало да траје више од неколико дана.

21.48 - Почело друго полувреме у Болоњи.

21.33 - Полувреме на мечу Болоња - Милан.

21.29 - Дијаманти доноси изједначење у Болоњи. 

21.08 - Мајкл Есијен одушевљен што ће поново сарађивати са Мурињом. "Срећан сам што сам дошао у Реал, позив Муриња ми је био довољан. Он ми је као отац, добро ме познаје, али и ја њега и одлично се слажемо", рекао је Есијен.

21.00 - Почео наставак сусрета у Ла Коруњи. Од 16. минута, екипа Милана поготком Пацинија из пенала води против Болоње са 1:0. 

20.46 - Полувреме на утакмици у Шпанији. Истовремено, у Болоњи је почео дуел између истоимене екипе и екипе Милана. 

20.27 - Депортиво Ла Коруња играју претпоследњи меч који је на програму данас у Примери. Тренутни резултат је 1:1. Стрелац за домачина био је Рики, а изједначење гостима је донео Барада.

20.25 - Дизелродф и Борусија Менхенгладбах одиграли су меч без голова. 

20.24 - У заоставном времену Карлос Тевез повећава вођство своје екипе на 3:1. Овим резултатом је и завршен дуел Манчестер ситија и Квинс Парк Ренџерса.

19.57 - Торино је савладао екипу Пескаре са 3:0. 

19.54 - Готов је меч између Сарагосе и Малаге. Гости су славили минималним резултатом. 

19.49 - Два поготка за два минута у Манчестеру. Прво је Боби Замора донео изједначење Квинс Парк Ренџерсу у 59. минуту, да би нову предност "грађанима" донео Џеко у 61. минуту.

19.33 - Почела су друга полувремена на утакмицама у Дизелдорфу и Манчестеру. 

19.23 - Екипа Торина успева да постигне два експресна поготка и сада води 3:0 против Торина. Стрелац другог гола за "бикове" био је Бриги, а трећег Бјанки. За Торино иначе игра млади Ален Стевановић.

19.20 - Екипа Малаге од 56. минута води против Сарагосе, стрелац Камачо. 

19.17 - Полувремена на утакмицама Манчестер сити - Квинс Парк Ренџерс и Дизелдорф - Борусија Менхенгладбах.

18.51 - Манчестер сити, голом Јаје Туреа, од 16. минута повео против Квинс Парк Ренџерса са 1:0.

18.38 - У току је први меч другог кола Серије А. Торино води против Пескаре поготком Згриње у 34. минуту. Гости играју са играчем мање због искључења Терлиција. 

18.10 - Завршен први меч трећег кола Примере. Селта на свом терену савладала Осасуну са 2:0, головима Аспаса и Бермеха. Почео сусрет између Сарагосе и Малаге. 

17.56 - Завршени мечеви Премијер лиге који су почели у 16 часова. Резултати: Свонси - Сандерленд 2:2, Тотенхем - Норич 1:1, ВБА - Евертон 2:0, Виган - Стоук 2:2. 

17.41 - ВБА наставља са сјајним партијама на почетку сезоне. После једног, на реду је и други ливерпулски клуб. ВБА - Евертон 2:0, стрелац Меколи у 82. минуту. Тотенхем не успева да задржи предност против Норича, Снодграс у 85. минуту изједначио на 1:1.

17.37 - Стоук се не предаје. Голом некадашњег репрезентативца Енглеске Питера Крауча, стиже до изједначења у Вигану (2:2). 

17.28 - Промене на Острву. Свонси изједначио против Сандерленда на 2:2, стрелац Шпанац Мичу. Тотенхем напокон постигао гол, Дембеле донео предност против Норича. Голом Шејна Лонга, ВБА води против Евертона са 1:0. 

17.20 - Ајнтрахт завршава меч са још једним поготком, стрелац је Ланиг. Коначни резултати мечева Бундеслиге: Леверкузен - Фрајбург 2:0, Хофенхајм - Ајнтрахт 0:4, Нирнберг - Дортмунд 1:1, Шалке - Аугзбург 3:1, Вердер - ХСВ 2:0.

17.11 - Ајнтрахт користи чињеницу да Хофенхајм игра са два играча мање на терену, па постиже и трећи погодак. Овога пута стрелац је Мајер са беле тачке за 3:0.

17.09 - Виган поново води против Стоука, овога пута стрелац је Ди Санто. Голови у Гелзенкирхену падају као на траци. Хунтелар постиже трећи гол за Шалке, Оерл смањује на 3:1. 

16.55 - Вердер постиже два гола против Хамбургера, стрелци Хунт и Петерсен. Леверкузен дуплира предност против Фрајбурга, сада је 2:0 на Бајарени.

16.53 - Два гола у финишу полувремена у Свонсију. Прво је домаћин изједначио голом Рутлиџа, да би Флечер у поодмаклој судијској надокнади донео нову предност Сандерленду. Резултати на полувремену: Свонси - Сандерленд 1:2, Тотенхем - Норич 0:0, ВБА - Евертон 0:0, Виган - Стоук 1:1. 

16.45 - Стоук узвраћа на исти начин. Поготком Волтерса са беле тачке, резултат је у Вигану изједначен на 1:1. Истовремено, голом Стивена Флечера, Сандерленд води у Велсу против Свонсија са 1:0.

16.35 - Први гол у другом полувремену на мечевима Бундеслиге постигнут је у Гелзенкирхену. Голом Џермејна Џонса, Шалке води против Аугзбурга са 2:0.

16.20 - Полувремена на утакмицама Бундеслиге: Леверкузен - Фрајбург 1:0, Хофенхајм - Ајнтрахт 0:2, Нирнберг - Дортмунд 1:1, Шалке - Аугзбург 1:0, Вердер - ХСВ 0:0.

16.13 - Дортмунд се враћа игру, голом Кубе резултат изједначен на 1:1. Ајнтрахт постиже два брза гола у Хофенхајму и има предност од 2:0. 

16.08 - Промене у Бундеслиги. Шампион, екипа Дортмунда, губи у Нирнбергу са 1:0, стрелац је Пекхарт. Истовремено, Шалке је повео против Аугзбурга поготком пападопулоса.

16.05 - Почели мечеви Премијер лиге заказани за 16 часова. Први гол постигнут у Вигану, где домаћа екипа поготком Малонија води против Стоука са 1:0. 

15.42 - У току је пет мечева Бундеслиге. Леверкузен води против Фрајбурга са 1:0, на осталим мечевима нема голова. Састају се: Хофенхајм - Ајнтрахт, Нирнберг - Дортмунд, Шалке - Аугзбург, Вердер - ХСВ.

15.40 - Завршен меч трећег кола Премијер лиге. Вест Хем на свом терену савладао екипу Фулама са 3:0. 

14.27 -  Неколико минута пре краја меча на Аптону, Вест Хем убедљиво води против Фулама (3:0) у малом лондонском дербију. Рид у 29, а онда и Тејлор у 41. минуту потпуно дотукли ривала.

13.50 - Арон Ленон потписао нови уговор са Тотенхемом. Репрезентативац Енглеске (19 наступа) на Вајт Харт Лејну остаће до 2016. године. 

13.45 - Почео меч на Аптон парку, Вест Хем од већ првог минута води против Фулама са 1:0, стрелац је Кевин Нолан. 

Летњи прелазни рок завршен је у поноћ, без великих "бомби", а већ данас сви се окрећу наставку борбе у националним шампионатима. Прегршт занимљивих утакмица игра се у најјачим европским лигама, а кретање резултата можете пратити на нашем Интернет порталу.

У Премијер лиги, први меч дана игра се на Аптон парку, где Вест Хем, појачан Ендијем Керолом и Јосијем Бенајуном, чека одличну екипу Фулама. Ипак, најзанимљивије ће бити на Итихаду, где Сити дочекује КПР, у репризи последњег меча прошлогодишњег првенства, који је заслужио награду и на неком филмском фестивалу.

У Немачкој се данас игра шест мечева, а бранилац титуле, екипа Борусије из Дортмунда, гостује Нирнбергу. Дерби се игра у Бремену, где Вердер дочекује ХСВ, са све Рафаелом и Силвијом Ван дер Варт.

У Италији су на програму два меча. Од 18 часова играју прошлогодишњи друголигаши, Торино и Пескара, док ће Милан од 20.45 покушати да забележи прву победу у сезони. После пораза од Сампдорије, росо-нери гостују Болоњи.

Као по обичају, Реал и Барса своје мечеве играју у недељу, али то не значи да неће бити узбуђења у Примери. Сарагоса, нови тим Стефана Бабовића, дочекује Малагу, дебитанта у Лиги шампиона, док ће Мајорка, појачана Николом Жигићем и Ђованијем Дос Сантосом, на свом терену играти против Реал Сосиједада.

Све то, као и много, много више можете пратити на Интернет порталу Радио-телевизије Србије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара