Муту у Ајачију

Адријан Муту раскинуо уговор са италијанском Чезеном и очекује се да почетком наредне недеље допутује на Корзику и обави лекарске прегледе. Муту, који је у два наврата био суспендован због коришћења кокаина, требало би да потпише двогодишњи уговор са екипом Ајачија.

Проблематични румунски фудбалер Адријан Муту каријеру ће настави у француском Ајачију, пренели су данас локални медији. Муту је раскинуо уговор са Чезеном и требало би следеће недеље да дође на Корзику и договори сарадњу са новим клубом.

"Адријан ме је јуче звао и рекао да је раскинуо уговор са Чезеном. У понедељак ће бити овде, очекујемо да у уторак прође медицинске прегледе и потпише двогодишњи уговор", рекао је председник клуба Алан Орсони, а пренео спортски дневник "Лекип".

Муту је током кријере играо за Челси и неколико италијанских клубова, а највише успеха имао је носећи дрес Парме и Фиорентине.

Румунски интернационалац био је суспендован због коришћења кокаина 2004. и 2010. године када је као члан Фјорентине био позитиван на допинг тесту.

Прошле сезоне постигао је осам голова на 28 утакмица, али то није помогло Чезени да остане у Серији А.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије