Видић тражи стрпљење

Манчестер јунајтед није успео да победом на отварању Премијер лиге обележи деби Робина ван Персија и повратак на терен капитена Немање Видића. Српског интернационалца, међутим, пораз од врло доброг Евертона не брине превише.

Капитен фудбалера Манчестер Јунајтеда Немања Видић позвао је данас саиграче и навијаче да остану мирни и не размишљају превише о поразу од Евертона.

Јунајтед је синоћ на старту Премијер лиге после осам година изгубио на Гудисон парку са 1:0, а Видић се вратио на терен након девет месеци паузе због повреде.

Медјутим, Србин није успео да затвори све "рупе" у одбрани, пошто су због бројних изостанака у задњој линији била двојица везних играча - Мајкл Керик и Антонио Валенсија.

"Знали смо да нас чека тешка утакмица и урадили смо све да остваримо што бољи резултат. Циљ је био да играмо дугим лоптама и користимо шансе из контранапада. Нисмо успели да постигнемо гол и никад нисмо срећни кад је тако", рекао је Видић за клупску телевизију.

Он је додао да кад играте против Евертона у гостима морате да рачунате да ће домаћин створити неколико шанси.

"Нажалост, искористили су једну и то је пресудило. Већи проблем је што ми нисмо искористили своје", поручио је он.

Према Видићевим речима екипа што пре мора да се окрене следећем мечу против Фулама.

"Против Евертона није било добро, али морамо да гледамо напред. И раније смо губили прву утакмицу у првенству и после тога све се завршавало добро. Уверен сам да можемо да добијемо следећу утакмицу код куће и да кренемо да побеђујемо у серији", закључио је Видић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије