Ивковић и даље оптимиста

Ово је друга утакмица коју играмо лоше, али можемо да се дигнемо тренингом, заједништвом и комуникацијом, каже Дуда Ивковић након пораза од Украјине.

Слаба игра "орлова" против Украјине на Европском првенству додатно је снизила очекивања јавности, као што то обично бива, али није уздрмала национални тим.

Селектор Душан Ивковић сматра да је његов тим у Словенији одиграо другу узастопну лошу утакмицу, али је рекао да је и даље оптимиста.

"Ово је друга утакмица коју играмо лоше, и то против тимова који нису до сада оставили посебан утисак. Није нам помогло ни што смо играли против њих у припремном периоду", рекао је Ивковић новинарима у Љубљани.

Украјина је данас победила са 82:75. Србија је играла слабо, као и у мечу са Белгијом, али који је ипак успела да добије. Ивковић тврди да његов тим може да се "врати".

"Можемо да се дигнемо тренингом, заједништвом и комуникацијом. Анализирали смо досадашње грешке, разговарали смо... Брине недостатак реакције на терену, а то значи да је недовољна ментална припрема неких играча. Морамо, међутим, да их подржимо, јер губе самопоуздање у недостатку искуства. Ја сам и даље велики оптимиста", рекао је Ивковић.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара