Херојска победа Грчке!

Сјајна игра репрезентације Грчке донела им је скалп првог фаворита за освајање злата у Словенији - селекције Шпаније. У победу Грчке (79:75), Василис Спанулис је уградио 20 поена. Најбољи код Шпанаца Марк Гасол и Руди Фернандез са по, такође, 20 поена.

Кошаркашка репрезентација Грчке победила је у Љубљани селекцију Шпанију са 79:75 (16:26, 25:12, 11:19, 27:18), у дербију првог кола Ф групе друге фазе Европског првенства у Словенији.

Грчка је овом победом задржала какве-такве шансе за пласман у четвртфинале шампионата, с обзиром да у другу фазу такмичења, захваљујући само својим киксевима, није пренела ниједан бод.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Василис Спанулис са 20 поена, 11 је постигао Костас Кајмакоглу, а по један мање Брамос и Бурусис.

Актуелног првака Европе са по 20 поена предводили су Марк Гасол и Руди Фернандез.

У преосталом мечу групе Ф од 21 сат састају се Словенија и Италија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије