Симончели испуштен са носила

Медицинско особље није се прославило на трци у Сепангу после несреће у којој је страдао Марко Симончели. Италијанског мотоциклисту, после несреће, медицинско особље у једном тренутку испустило са носила. Ипак, Симончелијев отац сматра да то није утицало на стање његовог сина, који је пре тога подлегао повредама.

Смрт италијанског мотоциклисте Марка Симончелија и даље заокупља пажњу медија. У јавност је доспео снимак на којем се види да је медицинско особље које је носило Симончелија, у једном тренутку испустило носила на којима се налазио италијански возач.

 

Иако су за Симончелија у несрећи на трци у Сепангу фаталне биле повреде врата и главе, његов отац не сматра да је ова неопрезност медицинског особља утицала на стање његовог сина.

"Медицинско особље је дало све од себе. Након што су положили мог сина на носила ухватио сам га за руку, али он је већ био мртав. То што су га у једном тренутку испустили ништа није променило. Можда медицинско особље треба мало пажљивије да реагује, али они заиста дају све од себе", навео је Симончелијев отац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара