Читај ми!

Алонсо се предао

Возач Ферарија Фернандо Алонсо престао да гаји наду да ће у завршници Светског шампионата Формуле 1 направити преокрет и дођи до титуле пре Себастијана Фетела из Ред Була.

На питање новинара у Сингапуру да ли је одустао од шампионског трофеја Алонсо је кратко одговорио "да", а потом додао:

"Знамо да не можемо ништа да урадимо у генералном пласману. Покушаћу да будем сликовит, не можемо да освојимо Тур д'Франс, али још можемо да се боримо да будемо најбољи у неким етапама. Желимо победе у последњих неколико трка. Покушаћу да применим агресивну стратегију".

Алонсо има 112 бодова мање од Фетела у генералном пласману, а возач Ред Була већ у недељу на трци у Сингапуру може да осигура другу узастопну титулу светског првака.

После Сингапура, до краја такмичења возиће се још пет трка.

"У Сингапуру ћу имати добре шансе за победу. Стаза је слична оној у Монте Карлу и Ферари је овде увек имао добре резултате. Надам се да ћемо добро проћи овог викенда. Биће тешко, али верујем у екипу", изјавио је Алонсо.

Шпанац је похвалио Фетела и рекао да одлично вози ове сезоне, а да је грешке свео на минимум.

"Ове године имају одличан болид, превазишли су све проблеме од прошле сезоне. Фетел је стварно био најбољи возач, а Ред Бул екипа", закључио је Алонсо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије