Читај ми!

Хамилтоново извињење

Возач Мекларена Луис Хамилтон извинио се љубитељима Формуле 1, као и ривалима Фелипеу Маси и Пастору Малдонаду због увреда које им је упутио након трке за "Велику награду Монака".

Британски возач је након трке изјавио да су га Маса и Малдонадо успоравали током квалификација, као и да је Маса кренуо на њега у току трке, али да је на крају он био кажњен.

"И Малдонадо је покушао да ме спречи, кренуо је директно на мене. Ти возачи су смешни, као и одлуке које су донете", изјавио је после трке видно љут Хамилтон.

Хамилтон је два пута био под истрагом судија у току квалифкација, док је због "сусрета" са Малдонадом кажњен са двадесет секунди.

"Извињавам се Маси и Малдонаду ако сам их увредио. Они су фантаситични возачи и веома их поштујем", написао је Хамилтон на профилу друштвене мреже Твитер.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се