Читај ми!

Мини спреман за деби

Тим Минија улази у последњу фазу припрема за наступ на светском шампионату у релију. Возачи Крис Мики и Дани Сордо обавили су финалне тестове у Шпанији, па се очекује да ће екипа дебитовати на релију Италије, који почиње 5. маја.

Мини је спреман за повратак у рели. Крис Мики и Дани Сордо, возачи британског тима, учествовали су на тестовима у Шпанији и сада жељно ошчекују почетак релија на Сардинији.

"Аутомобил је сада потпуно подешен по WRC стандардима. Било је битно да Дани и Крис тестирају машину у сличним условима какве ћемо имати у Италији. Остало нам је да средимо још неке детаље. Имали смо програм убрзаног развоја и ишли смо до крајњих граница. На самом релију ћемо видети колико смо добро одрадили посао", изјавио је Дејв Вилкок, технички директор тима.

Дани Сордо прошле године био је члан Ситроеновог тима и пред прву трку у новом тиму добио је похвале од бившег колеге Себастијана Леба. Други возач Крис Мики у Италији ће имати први наступ у елитном рели такмичењу још од октобра 2008. године.

"Ја сам део овог тима од самог почетка, тако да сам видео сваки део настајања и склапања тима и аутомобила, па могу рећи да сам изузетно узбуђен пред рели у Италији. Нико не зна где ћемо бити у односу на Форд и Ситроен. Видећемо како ће се све одвијати", изјавио је Крис Мики.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара