Читај ми!

Ди Монтецемоло незадовољан резултатима

Лука ди Монтецемоло није задовољан резултатима тима у досадашњем делу сезоне. Председник италијанске екипе захтева максималан рад и побољшање у најкраћем могућем року. Директор тима и екипа инжењера почели су да раде одмах по повратку из Кине.

Председник Ферарија Лука ди Монтецемоло критикује тим и захтева побољшање резултата у најкраћем могућем року. Екипа из Маранела ове сезоне још увек није успела да обезбеди једно од прва три места и у конкуренцији конструктора налази се на трећем месту, са 55 бодова мање од водећег Ред Була.

"Тим не може и не сме бити на овом нивоу. Ово је деликатан тренутак. Очекујем да ће наши инжењери брзо и квалитетно реаговати, дати све од себе и на тај начин побољшати перформансе болида у кратком року. Желим да Ферари буде на нивоу на ком навијачи, али и ми из врха, желимо", изјавио је Ди Монтецемоло, преноси знавични сајт Ферарија.

Возачи Фернандо Алонсо и Фелипе Маса освојили су пето, односно шесто место на квалификацијама за Велику награду Кине, да би на трци у недељу Маса заузео шесто, а Алонсо седмо место.

Директор тима Стефано Доменикали и његова екипа инжењера намеравају да испуне захтеве директора, пошто су се сви, упркос дугом путу из Кине, заједно вратили у базу и одмах почели да раде.

Ферари ће поново, заједно са ривалима, бити на стази на Великој награди Турске, која је на програму од 6. до 8. маја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара