Читај ми!

Русија се спрема за Ф1

Организатори Велике награде Русије открили су да ће стаза, која се налази недалеко од Сочија, бити спремна за употребу 2014. године. Челни људи пројекта очекују да ће "најбржи циркус" лако привући инвеститоре који ће имати све услове да унапреде пословање.

Планови за конструкцију стазе још увек нису одобрени, првенствено због чињенице да ће Сочи бити домаћин Зимских олимпијских игара 2014. године, исте године када Русија планира да буде уврштена у календар "најбржег циркуса". Да би се то десило МОК мора да одобри план.

"Напредујемо. МОК је одлучио да ће представити последњу студију изводљивости у мају и да ће тада видети документ о дизајну конструкције, како би се све ускладило за Олимпијским играма", рекао је Дмитри Чернишенко, директор организационог комитета Сочија.

Чернишенко је сигуран да ће конструкција стазе Ф1 у Сочију бити само наставак великих напора које је Русија уложила како би организовала Зимске олимпијске игре.

"Формула један је огроман мотив да убрзамо градњу и привучемо потенцијалне власнике комерцијалних поседа који ће бити изграђени. За потребе Олимпијаде биће изграђено око 20.000 соба, од којих ће део бити апартмани. Оне ће након Игара бити продате, а догађаји као што је Формула требало би лако да привуку инвеститоре. Градња стазе неће угрозити планове за Зимске олимпијске игре", објашњава Чернишенко.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара