Алонсо жели трећу титулу

Звезда Ферарија Фернандо Алонсо уверен је да ће својим наступима равноправно конкурисати за титулу у овој сезоне. Шпанац је до сада два пута био најбољи на свету и циљ му је да и ове године постане шампион.

Фернандо Алонсо планира да ове сезоне освоји и трећу титулу у каријери. Пилот Ферарија сматра да чланство у тиму "црног коња" ставља додатни притисак, али да га то неће омести у намери да још једном обезбеди звање најбољег на свету.

"То је снага Ферарија и историја Ферарија. Све се у вези са овим тимом врти око страсти, трка и победа. Борба за титулу је наша мета, наш циљ. Можете победити или изгубити. Све зависи од тога колико сте спремни и колико желите победу. И ми морамо бити у групи тимова која се бори за шампионат. Сигуран сам да ћемо бити у врху током целе сезоне", изјавио је 29-годишњак.

Алонсу је мало недостајало да обезбеди титулу прошле сезоне, али му је то задовољство "украо" Себастијан Фетел, на последњој трци сезоне у Абу Дабију. Фернандо Алонсо је последњи пут освојио титулу шампиона 2006. године, када је био члан Реноа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се