Шуми јури нове победе

Седмоструки светски шампион Формуле један Михаел Шумахер оценио је да је његова екипа Мерцедес ГП напредовала и да ће ове сезоне у појединим тркама "јурити" победе.

"Екипа је током зиме напорно радила да дотера наш болид. Оно што сам видео у припремном периоду је веома охрабрујуће, али сви знамо да на стази током трка све може да буде другачије. Возачи се надају напретку тима, а ја мислим да је Мерцедес направио корак напред", рекао је Шумахер.

"Верујем да можемо да се такмичимо за подијуме (прва три места), али и да у неким тркама можемо да јуримо победе. Све ћемо знати када почне сезона, једва чекам да одем у Мелбурн", додао је он.

Шумахер се прошле сезоне, после три године паузе, вратио такмичењима у Формули један.

"Ове године се осећам другачије. Прошле сезоне је све било ново - тестирања, возило, екипа... Било је веома узбудљиво, али и даље ми је нешто недостајало. Сада боље познајем тим, имамо велику групу вештих људи, који су посвећени свом послу", рекао је 42-годишњи возач.

"Уживам у свом послу, уживам у раду са људима из Мерцедеса и никада нисам зажалио због одлуке о повратку на стазу", додао је Шумахер.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара