Фетел није оптерећен рекордима

Владајући шампион света Формуле један каже да не размишља о броју титула и достизању Михаела Шумахера. Очекује интересантну сезону због великог броја квалитетних и конкурентних возача.

Михаел Шумахер у својој колекцији има седам титула првака света и то га чини најтрофејнијим човеком у историји овог спорта. Себастијану Фетелу, актуелном шампиону, стручњаци предвиђају сличну каријеру, али он одбија да прихвати ова поређења и не оптерећује се рекордима.

Фетел (23) је прошле године постао најмлађи првак света у историји Формуле један. Он се концентрише на следећу сезону и да не резмишља о потери за бројем трофеја које је његов земљак освојио.

"Оно што је Михаел остварио је заиста специјално на много начина, тако да себи не могу поставити циљ да освојим осам титула, како бих имао једну више од најбољег човека у историји", рекао је Фетел за Скај спортс.

Млади Немац каже да нема смисла постављати такве задатке, јер је то веома дуг пут. Он сматра да мора максимално да се концентрише на сваку следећу сезону појединачно.

"У Формули један тренутно има много добрих возача, тако да доста ствари мора да се поклопи како бих дошао у ситуацију да се борим за нову титулу", закључује ас Ред була.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво