Претучени Еклстон у реклами

Први човек Формуле један Берни Еклстон снимио је рекламу за швајцарског произвођача сатова Убло због чијег је производа недавно и опљачкан.

Разбојници у Лондону прошлог месеца су Еклстона претукли и узели му сат и накит укупне вредности од око 200.000 фунти.

Еклстон је затим одлучио да сними рекламу за Убло, за чије се потребе мобилним телефоном фотографисао са масницом код ока и изгребаног лица. Фотографије је сам проследио маркетингу швајцарске компаније.

"Рекао је: 'Молим вас, искористите ово у рекламној кампањи, јер желим да покажем да сам храбар'. Баш има петљу тај човек", рекао је извршни директор Ублоа Жан-Клод Бивер агенцији Асошиејтед прес.

Поред фотографије претученог Еклстона је и парола: "Погледајте на шта су све људи спремни зарад Ублоа". Испод је и порука да фирма из Женеве "осуђује све врсте насилништва и расизма".

Бивер је додао да је његов пријатељ Еклстон фотографије доставио бесплатно и тиме показао класичан британски хумор и пркос.

"То је и протест против насиља кога се данас плашимо. Пре неколико година смо мислили да се овакве ствари дешавају само у Бразилу и земљама Латинске Америке. Одједном се то догађа и у Лондону, Паризу, свуда", истакао је Бивер.

Реклама са фотографијом Еклстона трајаће три дана, а појављиваће се углавном у дневнику Фајненшел тајмс.

Компанија Убло је званични снабдевач Формуле један сатовима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво