Леб одустао од Формуле један

Иако је планирао да се опробао у такмилењу Формуле један, седмоструки светски рели првак Себастијан Леб остаје у рели шампионату. Следеће године са 36 година, Леб ће возити рели сезону једанаести пут у каријери.

Седмоструки светски шампион у релију Француз Себастијен Леб рекао је данас да је одустао од такмичења у Формули један.

Леб се прошле године договорио са екипом Торо Росо да вози на Великој награди Абу Дабија 2009, али му челници Формуле један нису издали дозволу јер нема довољно искуства.

"Формула један је за мене завршена прича. Ако бих могао да возим рекреативно, сигурно бих то урадио са задовољством, али мислим да се никада нећу такмичити у шампионату Формуле један", рекао је Леб листу Екип.

Леб (36) је додао да би за такмичење у Формули један његове године могле да представљају проблем и да ће "морати да размишља о неком другом послу" када заврши каријеру у релију.

Леб ће 2011. године возити за Ситроен, своју 11. сезону у светском рели шампионату.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво