Петров: Алонсо је неваспитан...

Алонсо је показао да је неваспитан, поручује Виталиј Петров, возач Реноа, којег Шпанци "окривљују" што титула није отишла у руке Фернанда Алонса. Ја свој посао обављам најбоље што могу, каже Рус.

Страсти после недељне трке за Велику награду Абу Дабија, никако се не смирују. Шумахер умало остао без главе на раменима, Фетел је постао најмлађи шампион Формуле 1, а Алонсо је постао највећи трагичар, јер је испустио огромну предност.

Подсетимо, Алонсо је имао осам бодова више од Марка Вебера и чак 15 више од Фетела пред последњу трку у сезони. Међутим, ни то није било довољно за освајање титуле.

Шпанац је након изласка из бокса "заглавио" иза Руса Виталија Петрова, возача Реноа, а Петров је сјајно одбранио позицију до краја трке. То је донело овакав расплет, јер је Алонсо завршио на седмом месту, без бодова.

Са друге стране, то је Виталија Петрова избацило у први план, јер је дојуче био потпуно незанимљив медијима. "Задржао" је Петров Алонса, па су шпански новинари покушали да сазнају зашто је то урадио.

"Трка је посао... А ја покушавам да свој посао одрадим најбоље што могу", рекао је Петров.

Алонсо нимало није био срећан због тога што није успео да претекне Петрова до краја трке, па му је приликом проласка кроз циљ бесно гестикулирао.

"Тим потезом је показао да је неваспитан. Ја увек кажем - ако си љут или разочаран, никада то не показуј у јавности", очитао је Петров "буквицу" Алонсу, иако се Шпанац накнадно извинио за своје понашање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво