Шуми: Имао сам среће

Умало да повратничка сезона Михаела Шумахера буде и његова последња. У најгорем могућем смислу. Легендарни Шуми за длаку избегао смрт, када је на њега налетео Љуцијев болид. Имао сам среће, каже Немац.

Ужасан судар који се догодио на самом старту трке у Абу Дабију, није преплашио само гледаоце, већ и искусног Михаела Шумахера, који је био на само неколико сантиметара од сигурне смрти.

Да подсетимо, легендарни Шуми се окренуо на стази у првом кругу, а онда је на њега налетео болид Форс Индије, којим је управљао Витантонио Љуци. Точак Љуцијевог болида умало није погодио Немца у главу, што никако не би имало срећне последице.

"Верујем да је изгледало језиво. А мени је изблиза било још језивије. Срећом, сигурност у болиду је данас огромна, и није се ништа догодило", рекао је легендарни Шуми.

На стази се после судара појавио "сејфти кар", а уништени болиди су склоњени тек у шестом кругу. Наравно, трка је за обојицу била завршена.

"Добро сам и судар није оставио никакве последице на мене. Морао сам на преглед, али само из предострожности", рекао је Шумахер и додао да је он искључиви кривац за судар и да му је жао што није завршио сезону на лепши начин.

Међутим, љубитељи једног од најбољих возача у историји Формуле 1, моћи ће да гледају 41-годишњег Шумахера и идуће године.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво