Читај ми!

Перес спреман, за Ферари ипак рано

Серхиа Переса после сваке добре трке селе из тима у тим. Сада је на реду “селидба” у Ферари. Ово му је тек друга сезона у најбржем циркусу, изгледа да једиино италијански тим није обавештен о томе. У Ферарију истичу да је реч о добром, али неуискусном возачу.

Возач Субаруа Серхио Перес рекао је да је спреман да вози за један од најбољих тимова у Формули један. "Ово је моја друга година у Формули један, али ја се осећам спремним да могу да урадим добар посао за најбоље тимове, да се борим за титулу", рекао је мексички возач.

Пересови импресивни наступи ове сезоне повезују га са упражњеним местима у најбољим тимовима у Формули један, а спекулише се да би следеће сезоне могао да наступа за Ферари.

Председник Ферарија Лука ди Монтеземоло рекао је да не мисли да Перез има довољно искуства да наступа за Ферари. Перес се сложио са Монтеземолом и рекао да "возити за Ферари, вероватно треба више искуства".

Перес је додао да није добио званичне понуде од било кога тима из Формуле један, упркос гласинама које га виде као потенцијалну замену за Фелипе Масу из Ферарија или Луиса Хамилтона из Мекларена.

"Пре су ме селили у Ферари, сада ме селе у Мекларен. После сваке добре трке, медији ме селе у неки други тим", рекао је Перес.

Вожац Ферарија Ферандо Алонсо рекао је да га забавља број возача повезаних са пресељењем у Маранело следеће сезоне и да треба да доведу некога ко поштује Ферари.

"Сарађујем са Масом две, три године. Имамо веома добар однос и уколкико из тима одлуче да желе да га замене мораће да доведу много бољег од њега", рекао је Алонсо.

"По мом мишљењу треба да доведу некога ко поштује Ферари, ко поштује традицију тима", додао је он.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије