Читај ми!

Алонсо најбољи, Фетел мора да учи

Седмоструки првак Формуле 1 Немац Михаел Шумахер рекао је да је Фернандо Алонсо из Ферарија тренутно најбољи возач у шампионату. За свог земљака Фетела каше да још мора да учи. Наредног викенда наставља се шампионат трком у Белгији.

Алонсо је водећи у генералном пласману са 164 бода, следе возачи Ред Була Марк Вебер (124) и Себастијан Фетел (122), док је Луис Хамилтон из Мекларена сакупио 117 бодова. Шампионат Формуле 1 наставља се 2. септембра трком за Велику награду Белгије.

"Алонсо је наставио да напредује и сада ужива у фази када све функционише како треба. Радио је напорно да би то постигао", рекао је Шумахер и дао савет шампиону из 2010. и 2011. године Себастијану Фетелу.

"Себастијан је добар момак, одличан возач, који мора да научи како да се извуче из разних ситуација. Да би био добар возач, мораш бити спреман на поразе. Нико, па ни ја, не воли да губи, али то је део одрастања. Мораш да научиш да у животу постоје успони и падови, само на тај начин возач ће научити да поштује и ужива у победама", рекао је славни Немац.

Шумахер је као највехег ривала током каријере означио Мику Хакинена. "Имао сам неколико великих ривалитета, али издвојио бих Хакинена. Никога нисам поштовао као њега како на стази, тако и ван ње", додао је Шумахер.

Шампионат Формуле 1 наставља се 2. септембра трком за Велику награду Белгије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара