Борковићу победа и рекорд

Душан Борковић освојио је прво место у аутомобилској трци Сен Жен ду Гард у Француској која се бодује за Шампионат Европе на брдским стазама.

У конкуренцији 12 аутомобила марке "Мицубиши" и "Субару" у оквиру групе Н и А победио је у обе трке спортског програма и уједно поставио рекорд стазе. Српски ас остварио је време од 3:01,709. Стаза је била дуга 5,8 километара.

То је још један велики успех за нашег младог шампиона, иначе такмичара Нисотек рејсинг тима. Душан Борковић иза себе има више од 200 трофеја, 12 титула првака државе, три Златне и једну Дијамантску кацигу. Прошле сезоне постао је вицешампион Европе у групи Н.

Борковић вози специјално припремљеног "Мицубишија еволуције 9", а очекује га још пуно трка на 11 иностраних стаза.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара