Читај ми!

Розберг покреће циркус

Два Мерцедеса на челу колоне. Немац Нико Розерг, за воланом Мерцедеса, стартоваће са пол позиције на Трци за Велику награду Кине у Шангају, пошто је на данашњем последњем званичном тренингу остварио најбољи резултат. Шумахер на месту број два.

Розберг је један круг превезао за минут и 35,121 секунду, или пола секунде брже од другопласираног на тренинигу Британца Луиса Хамилтона, који збох казне стартује са седеме позиције. Бранилац титуле Фетел тек 11. на старту.

Хамилтон, медјутим, неће стартовати са друге позиције пошто је због промене мењачке кутије кажње са пет места, тако да ће сутрашњу трку почети иза Розберга, Михаела Шумахера, Камуија Кобајашија, Кимија Раиконена, Џенсона Батона и Марка Вебера.

Највеће изненадјење је свакако слаб пласман двоструког светског првака, Немца Себастијана Фетела, који ће стартовати тек са 11. позиције.

Поредак првих десет на старту треће овогодишње трке у шампионату света Формуле 1, која ће сутра бити вожен а у Шангају, изгледа овако:

1. Нико Розерг (Немачка, Мерцедес)

2. Михаел Шумахер (Немачка, Мерцедес)

3. Камуи Кобајаши (Јапан, Заубер - Ферари)

4. Кими Раиконен (Финска, Лотус - Рено)

5. Џенсон Батон (Британија, Мекларен)

6. Марк вебер (Аустралија, Ред Бул)

7. Луис Хамилтон (Британија, Мекларен)

8. Серхио Перез (Мексико, Заубер - Ферари)

9. Фернандо Алонсо (Шпанија, Ферари)

10. Ромен Грожан (Француска, Лотус - Рено)

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара