Кими најбржи

Кими Раиконен на свом повратку у такмичење забележио најбоље време у болиду екипе Лотус на првом званичном тестирању сезоне. Други возач Форс Индије Ди Реста а трећи Розберг из Мерцедеса.

Бивши шампион Формуле Један Кими Раиконен на свом повратку у такмичење забележио је најбоље време у болиду екипе Лотус на првом званичном тестирању сезоне на стази Херез у Шпанији.

Фински ас у свом првом званичном наступу после напуштања трка Формуле Један 2009. године био је најбржи са временом један минут 19 секунди и 670 стотих. Други је био возач Форс Индије Пол Ди Реста а трећи Нико Розберг из Мерцедеса.

Ред бул који је прошле сезоне доминирао у такмичењу, освајањем титула у конкуренцији возача и конструктора стигао је тек до четвртог места које је заузео Марк Вебер.

Раиконен, који је 2007. био шампион са тимом Ферарија опробао се и у рели шампионату, али је ове године решио да се врати у формулу где ће возити за екипу Лотуса.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво