Читај ми!

Нова нада Мекларена

Британски Мекларен представио нови аутомобил за нову сезону у формули Један. МП4-27 на стазу излази у уторак, а Мекларенов двојац најављује борбу за обе титуле, без обзира што ће се такмичити против још четири шампиона.

Мекларен је у среду представио своју нову наду, која би у новој сезони формуле Један требало да врати стару славу британској екипи. Нови МП4-27 први пут ће се наћи на стази Херез у уторак, а за воланом ће бити Џенсон Батон.

"Ово је изузетно узбудљив дан за све нас. Сада видимо резултате нашег напорног рада. Желео бих да се захвалим момцима који су радили целе зиме како би развили овај ауто. Сада је време за тестирање, које треба да улије поверење у тим са којим радите и ауто који возите", истака је Батон

Луис Хамилтон се сложио са својим колегом.

"Мислим да изгледа фантастично. Драго ми је што сам овде после велике зиме. Мислим да је ово најлепши ауто који смо имали до сада, једва чекам да уђем у њега. Променили смо бочне ретровизоре и сада ћемо боље видети. Фелипе (Маса) ће бити задовољан", нашалио се Хамилтон.

Овогодишње такмичење у формули Један требало би да буде једно од најзанимљивијих у новијој историји. Чак шест шампиона су у "најбржем циркусу на свету", поред Батона и Хамилтон, такмичиће се и Фетел, Михаел Шумахер, Алонсо и Раиконен.

Батон и Хамилтон претходну сезону завршили су као други и пети у коначном пласману, а обојица се надају да ће нови болид помоћи у освајању шампионских титула, како у појединачној, тако и у конкуренцији конструктора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара