Читај ми!

Фетел није кao Хамилтон

Шпански ас Фернандо Алонсо не спори да је Фетел заслужено двоструки шампион, али сматра да Немац још није на нивоу који је поставио Хамилтон.

Бивши шампион света Формуле један и вожац Ферарија Фернандо Алонсо оценио је да актуелни шампион Немац Себастијан Фетел није још на нивоу Британца Луиса Хамилтона.

"Луис је веома брз, агресиван и потпуно концентрисан, интересује га само победа. Фетел још није постигао тај ниво", рекао је Алонсо у интервјуу за немачки магазин. Шпански ас казао је да не спори да је Фетел, возач Ред була заслужено двоструки шампион, али сматра да млади Немац још није на нивоу који је поставио Хамилтон.

Фетел, који има 24 године, доминирао је у протеклој сезони и постао најмлађи двоструки шампион Формуле један у историји. Пре њега је тај рекорд држао управо Алонсо који је протеклу сезону завршио на четвртом месту.

Хамилтон, возач Мекларена био је иза обојице тек на петој позицији.

Први званични тренинг у новој сезони Ф1 биће одржан 7. фебруара на стази Херез у Шпанији, а сезона се отвара 18. марта Великом наградом Аустралије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара