Јуриш на Бенфику

Полуфинале Челинџ купа, велики дан за црно-беле. Испит каријере за играче и тренера. Тренер Александар Брковић рекао је да је наредни меч са Бенфиком, у полуфиналу Челинџ купа, многима у екипи најважнији у каријери. Први меч се игра у суботу у 21.00 у спортском центру Вождовац на Бањици.

Велики изазов за Партизан. Пласман у финале једног Евро купа је довољан мотив за општу мобилизацију. Оптимизам у табору црно-белих је на завидном нивоу. Верују у коначан успех. Без калкулисања, спремају се за победе у оба меча.

"Многима у екипи је наредни меч најважнији у каријери, јер имамо прилику да играмо у полуфиналу неког еврокупа", рекао је Брковић на конференцији за новинаре. Према његовим речима, Бенфика је искусна екипа, у којој игра неколико португалских репрезентативаца.

"Захваљујем на помоћи Браниславу Покрајцу, који је тренер Спортинга, као и Љуби Обрадовићу тренеру Порта. Заиста смо добили корисне информације", рекао је Брковић.

Он је додао да се нада да ће екипа остварити добар резултат у наредном мечу. "Нећемо калкулисати. Желимо да победимо у обе утакмице и да се пласирамо у финале Челинџ купа", рекао је Бутулија.

Један од најбољих рукометаша Партизана Бојан Бутулија већ је три пута освајао титулу у Челинџ купу, док је играо за румунску екипу Решице. "Драго ми је што сам у ситуацији да поново играм у завршници Челинџ купа. Већ сам га освајао и надам се да ћу поново", рекао је Бутулија.

Према његовим речима, Бенфика има одличну екипу и Партизан очекује много тежи посао него у четвртфиналу са грчким АЕК-ом.  "Ући ћемо максимално мотивисани у мечеве. Бољи смо тим и нема разлога за бригу", рекао је Бутулија.

Рукометаш Партизана Иван Димитријевић нагласио је да су наредни мечеви полуфинала Челинџ купа за њега велики изазов.

"Мислим да смо се добро припремили. Сигуран сам да смо боља екипа од Бенфике. Идемо на победу у оба меча", рекао је Димитријевић и позвао навијаче Партизана да после "вечитог" фудбалског дербија у суботу дођу на Бањицу и помогну екипи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије