Атлетичари пут Париза

Шесторо наших атлетичара путује на Шампионат Европе. Атлетска репрезентација Србије учествоваће на Првенству Европе, у дворани, које ће од 4. до 6. марта бити одржано у Паризу. Циљ - три или четири финала.

Боје наше земље на том такмичењу браниће шесторо атлетичара - Биљана Топић у троскоку, Марина Мунћан на 1.500 метара, Татјана Митић на 60 метара, Асмир Колашинац у бацању кугле, Горан Нава на 1 500 метара и Емир Бекри у трци на 400 метара.

Селектор Драгиша Кузмановић оценио је да би наши репрезентативци у Паризу могли да изборе три или четири финала.

"Према приказаној форми, у финалу би требало да видимо Марину Мунћан, Асмира Колашинца, као и Горана Наву. Сигуран сам да ће сви они дати све од себе да се нађу међу најбољим Европљанима", рекао је Кузмановић.

Селектор нашег тима истакао је да се посебно радује повратку Биљане Топић, која је ове године имала само једно такмичење, у Атини, где је постигла скок од 13.83 метара. "По мишљењу тренера и супруга наше рекордерке у троскоку Драгутина Топића, Биљана је спремна за скок од 14,20 метара, а тај би јој резултат донео висок пласман", истакао је Кузмановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара