Kандидати за Првенство Европе

Селектор атлетске репрезентације Србије Драгиша Кузмановић објавио је списак кандидата за учешће на Првенству Европе у дворани, које се од 4. до 6. марта одржава у Паризу.

На списку су: Биљана Топић (троскок), Ивана Шпановић (скок у даљ), Татјана Митић (60 метара), Асмир Колашинац (кугла), Милан Јотановић (кугла), Михаил Дудаш (седмобој), Игор Шарчевић (седмобој), Горан Нава (1.500 м) и Емир Бекрић (400 м).

"Атлетичари су или остварили норме, или су близу да већ на првим такмичењима обезбеде карту за Париз. Највише ме радује вест да је повреда леђа Биљане Топић, због које је пропустила прошлу сезону, на добром путу да најзад буде санирана", истакао је Кузмановић.

Он је напоменуо да се на припремама у Португалу повредила наша рекордерка у скоку у даљ.

"Шпановићева је јуче напустила припреме због бола у леђима. Прегледе ће обавити лекари на ВМА и тада ћемо сазнати више о степену повреде и времену које ће бити потребно за опоравак. Надам се да то неће оставити трага на њену форму и да ће спремно дочекати своје прво сениорско првенство Европе у дворани", оптимиста је Кузмановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво