На медаље пред својим навијачима

Репрезентативци Србије у атлетици Ивана Шпановић, Емир Бекрић, Асмир Колашинац и Михаил Дудаш оценили су да су резултати у последњих неколико година допринели да Београд буде изабран за домаћина Дворанског првенства Европе 2017, на којем очекују неколико медаља.

"Пресрећна сам што ће атлетика нашој публици приредити нешто незаборавно за сву подршку коју нам пружа ових година. Овим путем желим да честитам атлетској делегацији коју су предводили Веселин Јевросимовић и Слободан Бранковић. Једва чекам да уз 30.000 људи певам 'Боже правде'. Биће заиста феноменално и то је нешто што је српска атлетика чекала све ове године. Биће прави спектакл", изјавила је Шпановићева.

Европска атлетска федерација на састанку у Франкфурту одлучила је да Београд буде домаћин ЕП 2017. у дворани.

"Надам се да ћемо нашу публику обрадовати медаљама. Честитам АСС на труду и надам се да ће ово бити подстицај да се атлетска дворана још брже заврши", рекао је Дудаш.

Емир Бекрић рекао је да ће Београд коначно имати прилику да угости најбоље европске атлетичаре.

"Резултати које смо остварили у последње време и потенцијал који смо показали добиће сада додатно на јачини и верујем да ће то свима бити мотив да се покажемо као прави домаћини", казао је Бекрић.

Асмир Колашина оценио је да је додела организације ЕП Београд доказ поштовања.

"Заиста сјајна вест за српску атлетику, а и српски спорт. Организовати тако велики спортски догадђај велика је част за Србију и АСС, а за нас атлетичаре поготово. Као европски дворански шампион имам обавезу да на домаћем терету поново заблистам", поручио је Колашинац.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара