Фијат 500Л - званично возило Београдског маратона

Аутомобил Фијат 500Л, који се производи у Србији, званично је возило 27. "СуишеГас Београдског маратона", саопштено је из компаније Фијат аутомобили Србија.

Аутомобили Фијат 500Л, биће постављени на самој трци која се одржава у недељу, 27. априла 2014. у Београду у виду техничке подршке.

Компанија Фијат аутомобили Србија је изабрала по други пут заредом да подржи Београдски маратон и то није случајно. Као што је лајтмотив модела 500Л "Са поносом направљен у Србији", тако је Београдски маратон манифестација која с поносом шаље поруку и лепу слику Србије у свет.

Сви посетиоци маратона који буду посетили Фијат 500Л инфо пулт на Теразијама, на коме ће бити изложен и модел 500Л, имаће прилку да добију поклон ваучере за бесплатну регистрацију аутомобила. Наиме, свако ко се одлучи да постане власник Фијат 500Л и притом куповину изврши у АК Коле у Земуну, добиће регистрацију возила гратис. Ова посебна понуда ће важити наредних годину дана. Право на бесплатну регистрацију ће имати само они који су ваучер добили на 500Л инфо пулту, наводи се у саопштењу.

Београдски маратон је највећа и најмасовнија спортска манифестација у нашој земљи и као таква је, одлуком Скупштине града Београда, проглашена за догађај од посебног значаја за град Београд.

Београдски маратон у себи садржи трку задовољства на 5 км, полумаратон и маратон. По многим оценама то је највећи спортски и промотивни догађај који се традиционално одржава у нашој земљи.

Осим што подржава Београдски маратон, у складу са поруком "Proudly made in Serbia", компанија Фијат Аутомобили Србија је генерални спонзор Олимпијског тима Србије, а 500Л званично возило најбољих српских спортиста. На локалном нивоу, ФАС је спонзор КК Раднички и ВК Раднички из Крагујевца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво