Читај ми!

Бекрић: Одлични услови у Јужној Африци

Најбољи српски атлетичар Емир Бекрић одушевљен је условима у Јужној Африци где се са тренером Мирјаном Стојановић налази на висинским припремама.

Наш најбољи атлетичар Емир Бекрић презадовољан је припемама у Јужној Африци.

"Све је овде на високом нивоу. Температура је између 25 и 29 степени, радимо на травнатим теренима од 400 метара са шест стаза које су као тепих, све је обележено и прилагођено тренигу. Теретана је врхунска, уз ледене каде и топле базене", преноси утиске Бекрић.

Град Потчефструм у којем Бекрић борави са тренером Мирјаном Стојановић, спаринг партнером Милошем Раовићем, физиотерапеутом Димитријем Ковачом, као и Немањом Којићем и његовим тренером Слободаном Ниџовићем, налази се на 1500 метара надморске висине.

"Тренажан објект је фантастичан, пружа све оно што је потребно за несметан рад. Налази се у оквиру њиховог универзитета и ту тренирају најбољи спортисти света. То је једини колеџ у Јужној Африци где се студира на африканском језику, који је званичан језик, као и енглески. Тренутно овде борави велики број врхунских атлетичара из Европе, пре свега Бондаренко, Маслак, а јужноафрички такмичари су у периоду када имају такмичења. Постоји и кружна стаза, стазе за дуга трчања по трави. Такође, имамо на располагању све реквизите, теретане, физикалну терапију. Заиста је све одлично", каже Мирјана Стојановић.

Бекрић ће се у Јужној Африци припремати до 11. априла.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво