Читај ми!

Српски атлетичари одлични у Будимпешти

Милош Раовић и Емир Бекрић освојили су прво, односно друго место у трци на 400 метара на митингу у Будимпешти. Мирјана Стојановић,Бекрићев и Раовићев тренер, рекла је да је задовољна наступом обојице атлетичара.

Српски атлетичари Милош Раовић и Емир Бекрић освојили су прво, односно друго место у трци на 400 метара на митингу у Будимпешти.

Раовић је стазу претрчао за 47,45 секунди, а Бекрић је, иако трка на 400 метара у дворани није његова дисциплина, био само за стотинку спорији.

И Раовић и Бекрић су овим резултатима поправили своје личне рекорде.

"Невероватно је колико волим да трчим у Будимпешти, има нешто добро ту, јер кад год дођем оборим лични рекорд. Веома сам задовољан и надам се даљем напретку у наредне две трке. Такође, веома сам срећан због Милоша, који је био одличан. Заједно смо јачи, један другоме увек подршка", рекао је Бекрић после трке.

Мирјана Стојановић, Бекрићев и Раовићев тренер, рекла је да је задовољна наступом обојице атлетичара.

"Емиров резултат у дворани је заиста одличан, али важно је да не заборавимо да је њему ово само успутна станица за оно што га очекује на отвореном, у његовој дисциплини, на 400 метара препоне. Напредује из трке у трку, а то је добра основа и добар показатељ да ће резултат на отвореном бити бољи", рекла је Стојановић.

"Милош је заиста добар такмичар, у дворани 400 метара је његова дисциплина, и више му одговара у односу на Емира. Обојица су били одлични", додала је она.

Већ следећег викенда Бекрића очекује Балканијада у Истанбулу, а након тога и митинг у Прагу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије