Удовичић: Држава помаже спорт колико може

У петак су, након шест месеци застоја, настављени радови на изградњи атлетске дворане у Беогаду, прве те врсте у нашој земљи. Том приликом министар Вања Удовичић је истакао да "држава показује да брине о својим спортистима колико може".

Радови на изградњи атлетске дворане у Београду настављени су после шест месеци застоја, саопштило је Министарство омладине и спорта.

"Влада Србије је обезбедила средства да се прва атлетска дворана у Србији заврши до краја наредне године, а министар омладине и спорта Вања Удовичић је данас, после шест месеци застоја у изградњи, покренуо радове на овом објекту", каже се у саопштењу ресорног министарства.

Министар Удовичић је посебно захвалио на подршци Министарству одбране и министру Небојши Родићу.

"Посебно захваљујем Министарству одбране и министру Родићу, као и Сектору за пројекте Министарства омладине и спорта, јер смо сви заједно, као што смо и обећали, успели да покренемо радове на атлетској дворани који су шест месеци стајали. Тиме држава показује да брине о својим спортистима и у складу са финансијским могућностима гради спортску инфраструктуру", рекао је Удовичић.

Радници су у петак бетонирали закривљене делове атлетске стазе, која представља саму срж прве атлетске дворане у Србији.

Влада је за завршетак атлетске дворане обезбедила нешто више од два милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије